logo
Instagram foto’s
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Vind ons op Facebook
 

Levensgenieters

qode interactive strata

Levensgenieters

Vorige week sliep een Duits echtpaar in onze Bed & Beemster. Ze verbleven vijf nachten. Zo lang had ik nog geen gasten gehad. Best spannend of het ze zo’n lange tijd zou bevallen. De twee hadden geluk met het weer. Uit de auto kwam een grote stapel boeken en een camera met een hele lange lens tevoorschijn. Rustzoekers. Natuurliefhebbers.

Voor de eerste ochtend hadden ze een ontbijtje bij me besteld en de rest van de week wilden ze het liever zelf regelen. Geen probleem natuurlijk, je mag hier lekker doen wat je zelf wilt. Toen ze na de eerste dag de ontbijtmand terug kwamen brengen lag er een briefje in. Ze hadden zo genoten van het heerlijke ontbijt, of ik dit alsjeblieft elke ochtend voor ze wilde maken. Wat leuk.

De dame in kwestie was ziek geweest zag ik aan haar korte kapsel en zo vertelde ze me later. Ze waren hier om uit te rusten en lekker te genieten. Dagje Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en een boottocht in De Rijp. En elke avond gingen ze in de betreffende stad uit eten. Over genieten gesproken…

Ook zijn ze nog een dag naar Texel geweest. De camera met de telelens mee natuurlijk. Toen ze tussen de middag gingen lunchen op het loungeterras bij een strandtent hoorde de vrouw een Duits gesprek naast haar. Ze keek opzij naar de bekende stem en het bleek een vriendin van vroeger te zijn die ze twintig jaar niet had gezien. Wat een heerlijk toeval. Ik hoop dat de man de beide vrouwen heeft vastgelegd op zijn lens.

1Reactie
  • Hilde van veggel
    Geplaatst op 15:53h, 24 februari Beantwoorden

    Dat doe ik ook sinds 1 januari 2016

Geef een reactie