logo
Instagram foto’s
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Vind ons op Facebook
 

Druk typje ben ik toch

qode interactive strata

Druk typje ben ik toch

Als ik ergens met vakantie ben of een weekendje weg, kan ik heel onrustig zijn als ik niet weet wat er allemaal in de buurt te doen is. Stel je voor dat ik weer thuis ben en het blijkt dat ik net een leuk marktje of winkeltje heb gemist… Heel chagrijnig kan ik daar van worden. Ik ken mezelf inmiddels en ren altijd meteen naar een informatiepunt voor foldertjes en krantjes zodat ik zeker weet dat ik niets mis.

Van alles te beleven in de Beemster

In onze wagen heb ik een map met toeristische informatie gelegd. Lijkt mij leuk voor de gasten. Bij het samenstellen kwam ik erachter hoeveel dingen hier in de buurt te beleven zijn. Even op de fiets naar de gezellige woonwinkel Beemster’s Living bijvoorbeeld en dan op de terugweg naar Museum Betje Wolff in Middenbeemster. Of een tocht in een fluisterbootje in de naastgelegen Eilandspolder. Picknickmand mee, wat een leven.

Prachtige wandelroutes door de Beemsterpolder of wat te denken van een fietstocht (40 km) rondom de polder met de Beemster ringvaart steeds naast je? Of ’s ochtends een rondje op de Beemster Golfbaan en ’s middags relaxen in Fort Resort Beemster. En als je helemaal luxe wilt doen en ’s avonds nog ergens een hapje wilt eten, welk restaurant in de buurt kies je dan? Te veel om op te noemen.

Alles binnen een half uur bereikbaar

Als ik zo bedenk wat je in onze eigen polder allemaal kunt doen. En als je ook nog alle leuke stadjes wilt bezoeken binnen een half uur rijden vanaf onze plek. Gelukkig zit niet iedereen in elkaar zoals ik, dan zou een weekend in onze woonwagen niet voldoende zijn. Blader door de map, lees de leuke weetjes over de Beemster, pik de informatie eruit die jij leuk vindt. Maar… vergeet vooral niet te relaxen en te genieten van het prachtige uitzicht. Druk doen kan altijd nog.

Geen reactie's

Geef een reactie